Solitude

Längtar efter skratt, småprat o glädje, harmoni...känns som jag vill ha hans uppmärksamhet o samtidigt orkar jag inte ringa pga sedlighet o nedstämdhet!


Här på bloggen finns inte mycket liv!

Funderar på hur roligt detta är på en skala... Nåväl skriver av mig idag så får vi se...längtar efter mycket just nu. Har haft ett par riktigt bra dagar med sysselsättning som inte brukas ofta. Vardagen har jag lust att förändra dagtid. Kollar runt lite men måste snart avsluta. Dagen har inte så många timmar jag önskade. Tacksam för denna dagen och att jag ser lite relaxtid framöver samt att hinna med. Rätt nöjd så...

En helg

...som innehållit mycket jag behöver, kärlek, prat, upplevelse, kärlek, vänskap, god mat, närhet, känna sig nyttig, avkoppling. Känner mig härlig inuti och fått kraft och styrka. Tacksamhet har jag en aura runt mig. Känner mig också nöjd med hur jag hanterar mitt förhållande. Mognad!

Hej bloggen

Nu är jag på bättringsvägen när det gäller min influensa. Jag har tagit det lugnt några dagar och hoppas att jag håller mig frisk. Har fått krafter tillbaka och ibland känner jag en urladdning av ork och jag får göra ingenting.

RSS 2.0